Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !
Affiliate Marketing, Pay per click, Pay per View, Pay per Sale of Pay per lead

Affiliate Marketing

In een maatschappij draait het om geven en nemen. Iedereen helpt elkaar een beetje op zijn eigen manier en ontvangt daarvoor weer wat anders.

Zo blijft de boel draaiende en is iedereen tevreden. Op het gebied van marketing komt dit vaak neer op netwerken. Iemand is op zoek naar een product of dienst, u kent iemand die dat aanbiedt. Als wederdienst wordt u weer aangeraden door diegene en zo heeft u allebei een verkoop weten te realiseren. Mooi. Netwerken hoeft niet altijd fysiek te gebeuren of met woorden. Het gebeurt met name online, misschien wel meer dan u daadwerkelijk doorheeft. Uw partners hebben waarschijnlijk net weer andere bezoekers op hun website dan u, maar deze bezoekers zijn daardoor niet minder interessant voor u. Wat nou als zij ook bij u terecht kwamen? Affiliate marketing kan hier de oplossing voor bieden. Wanneer u ruimte heeft op uw website en deze ruimte wilt gebruiken voor advertenties, kan WS WOS u hier ook mee helpen. U helpt er anderen mee en u kunt er zelf er financieel voordeel aan beleven. Zo ontstaat er online ook steeds meer een echte maatschappij.

WS WOS is de schakel tussen adverteerders en affiliates.

Binnen ons grote netwerk kunnen wij u in contact brengen met de juiste partijen, zodat u op een website kunt adverteren of juist advertenties op uw website kunt plaatsen. Voor beide partijen pakt dit goed uit. De adverteerder krijgt meer bezoekers, leads en verkopen. De affiliate ontvangt financieel voordeel, doordat bezoekers op een relevante advertentie klikken of de advertentie überhaupt al zien. Dit laatste hangt er vanaf voor welke vergoedingsstructuur u kiest. Veel gebruikte structuren zijn PPC (Pay Per Click), PPV (Pay Per View), PPS (Pay Per Sale) of PPL (Pay Per Lead). Er bestaan ook andere mogelijkheden, hiervoor zitten we graag een keer met u rond de tafel. Naast het vehogen van de conversie en omzet, ontmoet u nieuwe ondernemers en vergroot u uw zakelijke netwerk. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij brengen u in contact met interessante partijen.

Binnen ons grote netwerk kunnen wij u in contact brengen met de juiste partijen.