Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !
Het bereiken van de juiste personen op het juiste moment, dat wilt u toch ook?

E-Mail Marketing

U zult misschien denken dat e-mail langzamerhand uit de wereld verdwijnt. Met opkomst van alle sociale media, applicaties en mobiele apparatuur, is deze gedachte te begrijpen.

Alleen is het niet waar. E-mail blijft één van de belangrijkste online-marketingkanalen. Sterker nog: het is voor het derde achtereenvolgende jaar verkozen tot het belangrijkste online-marketingkanaal. Toppers als SEO en SEA werden hierbij in de verte achtergelaten. E-mail marketing is dus iets wat opgenomen moet worden in de online-marketingplannen en wij kunnen u hierbij helpen. Verover de markt met gerichte e-mailcampagnes, volg oude relaties op en bereik mensen wanneer zij iets nodig hebben van u. In combinatie met een juist CRM-systeem heeft u met e-mail marketing een goudmijn in handen.

Het bereiken van de juiste personen op het juiste moment, dat wilt u toch ook?

Wij kunnen de e-mail marketing voor u regelen, we hebben hier tenslotte veel ervaring mee opgedaan in de afgelopen jaren. Het is gebleken dat een juist uitgevoerde e-mail campagne kan leiden tot meer leads, meer verkoop of meer bezoekers van uw website. U bepaalt op welke conversie u zich wilt richten en wij richten het allemaal voor u in. Of u in een Business 2 Consumer- of Business 2 Business markt handelt, maakt daarbij niets uit. Wilt u meer conversie behalen, op welk vlak dan ook? Laat ons uw e-mail marketing regelen en u zult het effect direct merken.

Het bereiken van de juiste personen op het juiste moment, dat wilt u toch ook?