Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !

Filosofie / Werkwijze

Onze Filosofie over het bedrijf.

Maak eens kennis met ons

Laten we het ouderwets houden. Wij willen u ontmoeten, sterker nog, hoe vaker hoe beter! Duidelijke en heldere communicatie is cruciaal voor een succesvol project. U zult versteld staan hoe vaak wij van klanten hetzelfde verhaal horen: "Onze webdesigner is van de aardbodem verdwenen, en hij belt maar niet terug." Dat zal u bij ons niet gebeuren. Trouwens, het zou ons niet eens lukken. In tegenstelling tot een Freelancer (met alle respect), zijn wij hier altijd, dag in, dag uit. Niet in een slaapkamer, maar in ons mooie kantoor in Andelst. Niet aan het darten, maar gewoon hard aan het werk. Bel gerust eens, we beloven dat je geen ping-pong wedstrijd onderbreekt.


Webdesign en Marketing als passie

Als het gaat over websites, hebben wij het vrijwel allemaal gezien en meegemaakt. Wij hebben aan honderden projecten gewerkt of meegewerkt. Wij hebben trends, stijlen en technologieën zien komen en gaan door de jaren heen, en houden altijd onze ogen open voor wat er aan komt. Met andere woorden, wij weten wat we doen. Zou u een chirurg laten opereren als hij nog maar een handvol operaties heeft gedaan? Wij niet. Dus als het gaat over uw website, een fundementaal onderdeel van uw bedrijf, zou u dan een webdesigner inhuren die maar een handvol websites heeft opgeleverd? Wij hopen van niet. Wij melken niet één thema uit. Wij ontwerpen nieuwe websites die flexibel, responsive en dynamisch zijn. Dus bent u er klaar voor het in één keer goed te doen? Wij wel.

Webdesign en Marketing als Passie

Programmeren op de juiste manier

Wij programmeren op de juiste manier; regel voor regel.

Schoonheid is veel meer dan uw front-end ontwerp. Wat er onder de motorkap ligt is net zo belangrijk. De meerderheid van onze projecten zijn stuk voor stuk met de hand geprogrammeerd, en dat merk je. Wij maken schone, lichtgewicht HTML/CSS code voor uw website. Elke regel code perfectioneren wij zodat uw website zo strak mogelijk is, van boven naar beneden. De websites die wij ontwerpen zijn snel, zoekmachine vriendelijk en draaien soepel op elk browser. (Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, Safari, etc.) Vrijwel iedereen die gebruik maakt van internet kan uw website bekijken, of het nu is via een dekstop, een iPhone of een Adroid toestel.


Lokaal werken, met lokale mensen.

Wij zijn meer dan een lokaal bedrijf uit Andelst, wij zijn ook een soort famillie bedrijf. WS WOS heeft medewerkers in dienst die hun hele leven al wonen en werken in de omgeving. Samen weten we ieder project naar succes te tillen, en de aandacht te geven die het nodig heeft. Wij kennen de ins-and-outs van het runnen van een midden-klein bedrijf. Het kan soms moeizaam gaan, maar ook heel belonend, en wij zijn hier voor uw ondersteuning. Komt u hier zelf niet uit de buurt? Geen probleem. Wij zijn experts in communicatie. Wij werken regelmatig op afstand via email, telefoon en skype. Wij hebben een breed scala aan nationale en internationale klanten.

Lokaal webdesign bedrijf