Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !

Linkbuilding

Met linkbuilding wilt u natuurlijk bereiken dat u bovenaan eindigt bij meerdere Google-zoekacties.

Webdesign geschikt voor elk apparaat

Wat is het belang van linkbuilding?

Wanneer u uw website goed vindbaar wilt laten maken, zijn hierbij twee aspecten van groot belang. Ten eerste moet uw website geoptimaliseerd zijn, zodat Google de juiste inhoud en waarde herkent tijdens het indexeren van uw website. Ten tweede is het van groot belang dat de juiste links van uw website worden doorgelinkt naar startpagina's, fora, bedrijvengidsen, social media en populaire blogs. Als u daar bewust mee omgaat, dan bent u aan het linkbuilden.


Wat vindt Google belangrijk bij linkbuilding?

De laatste tijd wordt er ontzettend veel gespeculeerd over wat het Google-algoritme eigenlijk doet. Maar de precieze werking van het Google-algortime is geheim en dat zal het naar alle waarschijnlijkheid ook grotendeels blijven. Echter, Google laat wel merken wat zij willen bereiken met updates van de software: Google vindt het erg belangrijk dat de beste zoekresultaten naar voren komen bij de ingevoerde zoekwoorden. Dit heeft nota bene impact op hun imago.

Webwinkels en E-commerce oplossingen tegen scherpe tarieven

Mobile Responsive Webdesign voor E-Commerce en Webwinkels

De kwaliteit van links is erg belangrijk!

Met linkbuilding wilt u natuurlijk bereiken dat u bovenaan eindigt bij meerdere Google-zoekacties. U moet bij het linkbuilen niet alleen bezig zijn met het gebruiken van de juiste zoekwoorden, het is daarnaast van groot belang dat u Google laat zien dat uw content door de lezers wordt gewaardeerd. Inkomende links zijn hierbij van groot belang, maar natuurlijk wegen niet alle links even zwaar mee. Dit is zo omdat Google steeds beter wordt in het herkennen van geautomatiseerde aangemaakte links en –spam.

De belangrijkste regel in het linkbuilding is een link aantrekkelijk maken voor de internetgebruikers en Googlebots. Het is belangrijk om meer waarde te geven aan uw zoekmachine optimalisatie. Stelt u zichzelf bijvoorbeeld eens de volgende vragen: “Zou ik zelf op deze link klikken?” “Komt de link overtuigend over?” Wanneer u zelf op de link zou klikken en de link bij uzelf overtuigend overkomt, dan zit u hoogstwaarschijnlijk qua linkbuilding in de goede richting.


Dont's van het linkbuilding?

 • Plaatsen van links op portal websites
 • Het gebruik maken van tools om geautomatiseerde links naar je pagina te linken
 • Linkruil met andere websites en/of bedrijven
 • Teveel zoekwoorden gebruiken in het schrijven van artikelen en het plaatsen van overige links
 • Links plaatsen op sites die niet relevant zijn aan uw onderwerp

Webwinkels en E-commerce oplossingen tegen scherpe tarieven

Mobile Responsive Webdesign voor E-Commerce en Webwinkels

Do's van het linkbuilding?

 • Sites regelmatig updaten met relevante content
 • Concentreer op de geleverde kwaliteit
 • Links doorverwijzen vanaf artikelen op websites waarop hoog wordt gescoord in ranking en daarnaast relevant zijn aan uw onderwerp
 • Blogs schrijven voor sites met een hoge waarde
 • Relaties opbouwen met anderen in uw vakgebied via social media, met de intentie dat deze gaan doorlinken naar uw content
 • Zoek de juiste verdeling van zoekwoorden in de content, social media posts, plaatsen van links en de geschreven zoekmachine optimalisatie teksten
 • Mensen vragen om naar uw website te linken in hun geschreven en geplaatste content


Besteed uw linkbuilding aan ons uit!

Wij zorgen ervoor dat onze linkbuilding campagnes een constante stroom leveren van zoekmachine-vriendelijke links. Dit doen wij zonder links te kopen of –uit te wisselen met vreemde partijen of ''linkfarms''.

Wij monitoren trends en ontwikkelingen op de voet en analyseren ze, zodat we altijd de rest voorblijven. Onze succesvolle linkbuilding campagnes hebben erin geresulteeerd dat meerdere klanten genoemd werden op zeer populaire- en autoritaire nieuwe sites, bladen en blogs. Door onze all-inclusive benadering bouwen wij meertalige links, altijd gericht op de lange termijn!

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden u door middel van rapportages altijd op de hoogte van elke link die wij voor u bouwen.

Webwinkels en E-commerce oplossingen tegen scherpe tarieven

Maar wat kost Linkbuilding?

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u. Natuurlijk zijn wij flexibel en kunnen wij ook maatwerk leveren.
Wij kunnen voor u al linkbuilden vanaf € 14,95 per maand!

Hoe eerder we beginnen, hoe beter!

Vraag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen!