Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !

Mobile-Responsive

Mensen houden van hun mobiele telefoon. En terwijl de mobiele technologie evolueert, verbinden telefoons ons steeds beter met webpagina's.

Waar we vroeger websites realiseerde voor desktops en laptops, moeten we nu alles optimaliseren voor alle mobiele apparaten. Surfen, Social Media, Emailen, Winkelen.. Als je het kan verzinnen, kan het waarschijnlijk op je telefoon.

Doormiddel van Mobile Responsive Webdesign en Mobiele Applicaties, is uw website of product volledig toegankelijk voor degene die dat willen. Soms gaat dit wat te ver, echter als bedrijf zijnde wilt u altijd uw mobiele gebruikers de mogelijkheid geven om naar een geoptimaliseerde versie van uw site te browsen.

Zo ontwikkelen wij websites

Plannen, onderzoeken & ontdekken

Onder het mom van een goed begin is het halve werk.

Verzamelen & Prioriteren Content

Welke content heeft prioriteit? Wat hoort waar?

Ontwerpen Desktop Layout

We perfectionaliseren de site voor een Desktop

Ontwerpen Mobiele Site

Verkleinen is een understatement. Wij reorganiseren de content.

Testen op alle browsers/apparaten

Met hulp van veel koffie checken wij of alles werkt zoals het hoort.

Lanceren

Wanneer alles is gecheckt en de klant akkoord is, gaan we live!

Voorover gebogen hoofden vormen het straatbeeld.

Wanneer u over straat loopt, is oogcontact maken vaak niet meer aan de orde. Het gros van de mensen zit in z’n telefoon gedoken. Voorover gebogen hoofden vormen het straatbeeld.

Op sociaal gebied is het misschien niet de meest positieve ontwikkeling, op zakelijk vlak is het iets waar erg goed op ingespeeld kan worden. Mobiel internet wordt meer en meer geraadpleegd, de telefoon is nota bene altijd binnen handbereik. Op de smartphone moet alles nog sneller, duidelijker en strakker zijn. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het responsive maken van websites, zodat ze op elk apparaat werken zoals het hoort. Duidelijke menu’s, subtiel scrollen en meekantelen wanneer de mobiele device dit ook doet.

Door middel van Mobile Responsive Webdesign en Mobiele Applicaties is uw website of product volledig toegankelijk voor degenen die dat willen. Soms gaat dit wat te ver, echter als bedrijf wilt u altijd uw mobiele gebruikers de mogelijkheid geven om naar een geoptimaliseerde versie van uw site te browsen. Daarom helpen wij u hier graag mee verder. Pas als de website perfect werkt op een desktop, maken wij het ontwerp voor de mobiele site. Zo loopt niets door elkaar en weten we dat er geen steken zijn laten vallen. Na tests op alle devices, lanceren wij met trots uw nieuwe webshop of website. Bent u toe aan een mobiele website? Neem gerust contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.