Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !
Op het gebied van marketing blijft telemarketing een grote speler

Telemarketing

Op het gebied van marketing blijft telemarketing een grote speler. Het genereert veel bereik en de boodschap van uw organisatie kan tot op het woord precies worden toegelicht.

U bent gegarandeerd van het feit dat uw doelgroep de boodschap hoort, een gesprek kan niet gemakkelijk in de prullenbak worden gegooid. U denkt misschien aan koude outbound sales bij het woord telemarketing, niets is minder waar. Door zeer gericht te targeten, bereikt u de juiste mensen die u dankbaar zullen zijn voor het opperen van uw dienst.

Bij WS WOS interpreteren we telemarketing in de breedste zin van het woord.

Het begint altijd met een doelgroepbepaling, aan de hand hiervan kan de leadgeneratie kwalitatief opgesteld worden. Wat ook kwalitatief is, zijn de callcenters waarmee we samenwerken. Getrainde callagents zullen met volle overtuiging voor uw bedrijf aan de telefoon zitten. Dit kan een inbound- of een outboundservice zijn. Vindt u het moeilijk om de exacte boodschap op papier te zetten? Onze commerciële contentschrijvers weten precies hoe een telefoongesprek werkt en schrijven de scripts voor u. Wilt u ook uw boodschap precies overbrengen op een zeer specifieke doelgroep? Bel ons en wij laten uw doelgroep bellen!

Wij hebben een erg toereikend netwerk, zelfs colportage is mogelijk.