Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !

Website laten maken voor het mobiele tijdperk

Wij van WS WOS gaan voor resultaat. Wij zijn een nederlands webdesign en internetmarketing bedrijf die websites, user-interfaces en brand identities voor bedrijven van elk formaat creëren.

Doormiddel van onze mobile responsive designs en mobiele apps, is uw website of product volledig toegankelijk voor degene die dat willen, op elk apparaat.

  • Wij maken al sinds 2003 websites.
  • Van low-budget webdesign tot High-end development.
  • Onze Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor meer bezoekers.
  • Wij updaten vrijwel dagelijks onze kennis.

Zo ontwikkelen wij websites

Plannen, onderzoeken & ontdekken

Onder het mom van een goed begin is het halve werk.

Verzamelen & Prioriteren Content

Welke content heeft prioriteit? Wat hoort waar?

Ontwerpen Desktop Layout

We perfectionaliseren de site voor een Desktop

Ontwerpen Mobiele Site

Verkleinen is een understatement. Wij reorganiseren de content.

Testen op alle browsers/apparaten

Met hulp van veel koffie checken wij of alles werkt zoals het hoort.

Lanceren

Wanneer alles is gecheckt en de klant akkoord is, gaan we live!

Een bedrijf zonder website is eigenlijk niet meer voor te stellen.

Wanneer u wat informatie wilt vinden, gaat u allereerst op zoek naar de webpagina. Als deze niet bestaat, wordt er gauw al verder gekeken naar de concurrenten. Het hebben van een website is noodzakelijk, maar in een tijd waar iedereen er één heeft, moet die van u ertussenuit springen.

Veel bedrijven gebruiken dezelfde templates voor hun website en vullen deze naar hun eigen merkidentiteit in. In de praktijk komt dit neer op websites die allemaal hetzelfde zijn, zo valt er natuurlijk geen één écht op. Om deze reden ontwikkelen wij websites, wij maken de templates. Zo is het raamwerk van uw website nooit zoals die van een concurrent of een andere organisatie.

Vergelijk het met een vakantie, waarin u elke avond buiten de deur eet. Er zijn allemaal leuke tentjes, stuk voor stuk met een eigen uitstraling. De verwachting is dat u elke avond wel iets anders kan gaan eten, lekker gevarieerd. Op dag twee komt u erachter dat het eten precies hetzelfde is als de dag ervoor, alleen de saus is anders. Op dag drie heeft u weer hetzelfde eten, ditmaal met satésaus. U gaat niet naar een restaurant voor de saus, u gaat voor het gerecht. Wij maken het gerecht waar vervolgens saus overheen gegooid kan worden.

Een volledig unieke website voegt enorm veel toe aan uw bedrijf. Wij vinden het altijd een erg leuke uitdaging om hier voor te zorgen. Uw wensen zijn hierin uiteraard leidend. Hiervoor gaan wij graag met u in gesprek. Door goed in overleg te gaan en te bepalen waar uw wensen liggen, kunnen wij gericht advies geven en plannen opstellen. Constante interactie zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan, zo weet u tenminste wat u kunt verwachten. Onze webdesigners zorgen voor een optimale gebruikservaring van uw webpagina. Mobile Responsive design zorgt voor een vloeiende leeservaring en overzichtelijke navigatie. De website past zich namelijk aan naar ieder apparaat. Wij hebben meerdere prijzenpakketten, dus voor elk soort bedrijf kunnen wij een gepast aanbod doen. Uiteraard kunnen we ook voor u speciaal een offerte opstellen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.