Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !

Wat houden we toch van online winkelen

In 2014 kochten 10,4 miljoen internetgebruikers tussen de 12 en 75 jaar producten of diensten online. Vooral het aantal frequente e-shoppers is in de laatste jaren gestaag toegenomen, van 3,9 miljoen in 2005 tot 7,9 miljoen in 2014! Consumenten spenderen ontzettend veel tijd op hun mobiele apparaten. Waarom zou u ze niet de mogelijkheid geven om op uw website wat in hun winkelmand te "gooien"? In deze tijd, wanneer u als bedrijf producten of diensten verkoopt, kunt u het zich niet veroorloven om geen website te hebben met e-commerce mogelijkheden.

Bron: CBS.nl - Ruim 10 miljoen online shoppers

  • U heeft al een webwinkel vanaf € 499,00
  • Wij installeren veilige betaalmethodes
  • Onze Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor meer bezoekers.
  • Zelf gemakkelijk uw webshop bijwerken

Zo ontwikkelen wij websites

Plannen, onderzoeken & ontdekken

Onder het mom van een goed begin is het halve werk.

Verzamelen & Prioriteren Content

Welke content heeft prioriteit? Wat hoort waar?

Ontwerpen Desktop Layout

We perfectionaliseren de site voor een Desktop

Ontwerpen Mobiele Site

Verkleinen is een understatement. Wij reorganiseren de content.

Testen op alle browsers/apparaten

Met hulp van veel koffie checken wij of alles werkt zoals het hoort.

Lanceren

Wanneer alles is gecheckt en de klant akkoord is, gaan we live!

Handelsondernemingen met een webshop verkopen meer, dat is een gegeven.

Oriënteren, vergelijken en uiteindelijk kopen; het gebeurt allemaal online.

Webdesign geschikt voor elk apparaat

Het hebben van een webshop alleen is nog niet voldoende

Hij moet er goed uitzien, soepel werken en zoveel mogelijkheden hebben. Hoe gebruiksvriendelijker de webshop, hoe hoger de conversie en daarmee de omzet. Als iemand een mooi artikel heeft gevonden, maar vervolgens niet weet hoe deze afgerekend moet worden, zal de verkoop alsnog niet tot stand komen. Net als in een fysieke winkel moet de webshop er verzorgd uitzien. Als er allemaal kartonnen dozen in het gangpad staan en u kunt nergens normaal lopen, loopt u waarschijnlijk zo weer de deur uit. Staan er ellenlange rijen bij de kassa? Dan gaat u vast wel even snel bij de buurman iets vergelijkbaars halen.


Gemak, uitstraling en conversiegericht

Dat zijn de kernbegrippen waar het aankomt bij een winkel, dus ook bij een webshop. Wij zorgen ervoor dat de webshop aan alle eisen voldoet. In een webshop draait het allemaal om gemak, effectiviteit en vooral conversie. Hoe meer conversie, hoe hoger de omzet. Omdat het aantal internetaankopen jaarlijks nog steeds groeit, moet hier dan ook goed op ingespeeld worden. Wij hebben ervaring in het neerzetten van een webshop, die aan alle eisen voldoet. Deze werkt vervolgens op alle apparaten, want ook vanaf de smartphone moet een product te bestellen zijn.

Webwinkels en E-commerce oplossingen tegen scherpe tarieven

Mobile Responsive Webdesign voor E-Commerce en Webwinkels

Eerst onderzoeken we samen met u wat er gewenst is

Vervolgens verzamelen en prioriteren we alle content, zodat de webshop logisch is opgebouwd. Daarna gaan de webdesigners aan het werk, samen met de grafische afdeling zorgen zij ervoor dat alles goed werkt en strak eruit ziet. Pas als de website perfect werkt op een desktop, maken wij het ontwerp voor de mobiele site. Zo loopt niets door elkaar en weten we dat er geen steken zijn laten vallen. Na tests op alle devices, lanceren wij met trots uw nieuwe webshop. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.