Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !
Het bereiken van de juiste personen op het juiste moment, dat wilt u toch ook?

Zoekmachine Marketing

Iedereen zoekt tegenwoordig informatie op via het internet.

Alles is met een paar muisklikken gevonden. Dit gebeurt via zoekmachines, met als populairste search engine Google. Alles is te vinden op het internet, maar hoe zorgt u nou ervoor dat u gevonden wordt? Om dit geregeld te krijgen, is zoekmachine marketing funest voor uw organisatie. Dit is tweeledig en u bent misschien al bekend met de termen: SEO en SEA. Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. De eerste zorgt ervoor dat uw pagina goed vindbaar is, de tweede dat uw advertenties zichtbaar zijn bij gerelateerde zoekopdrachten.

U verwacht het misschien al, ook hier zijn wij gespecialiseerd in en kunnen wij u mee helpen.

Door middel van een uitgebreide zoekwoordanalyse en concurrentieanalyses kunnen wij gerichte advertenties samen stellen. Hieruit wordt duidelijk waar uw doelgroep naar zoekt en hoe uw concurrentie zich positioneert. Wij zorgen ervoor dat u precies tussen die twee groepen in komt te staan, waardoor u eerder zichtbaar bent dan uw competitie. Hier zit dus een groot deel van Search Engine Optimization al in.

Bij Search Engine Advertising kunnen drie verschillende doelstellingen worden onderscheiden. Allereerst wordt het ingezet om zoveel mogelijk vertoningen te genereren. Dit wordt ook wel bereik genoemd. Wanneer u zichtbaar bent, is het noodzaak dat u zoveel mogelijk clicks realiseert. De juiste personen moeten natuurlijk wel op uw website belanden. Als dit gebeurd, is het tijd om zoveel mogelijk conversie behalen. De conversie bepaalt u zelf. Of dit nou een aanmelding voor een nieuwsbrief is, een product verkopen of een verzoek tot meer informatie. Voor elke doelstelling wordt er een specifieke strategie opgesteld. Benieuwd hoe wij de zoekmachine marketing kunnen invullen voor uw organisatie? Neem contact op en wij helpen u hier graag mee.

Door middel van een uitgebreide zoekwoordanalyse en concurrentieanalyses kunnen wij gerichte advertenties samen stellen.