Your browser does not support JavaScript!
We Start Where Others Stop !
Zoekmachine Optimalisatie door WS WOS BV

Zoekmachine Optimalisatie / SEO

Het maken of het laten maken van een website is natuurlijk niet alles!

Voordat u een website laat maken is het verstandig om uzelf goed te laten adviseren over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is namelijk niet allleen het maken van een mooie website. Het is van groot belang dat uw website ook daadwerkelijk eenvoudig wordt gevonden in de zoekmachines. Wanneer uw website volledig zoekmachine geoptimaliseerd is, wordt gevonden in zoekmachines en trekt de juiste bezoekers aan dan krijgt uw website een hogere ranking in Google.

Waarom is een hogere ranking in Google belangrijk voor uw website?

De rol van het internet wordt met de dag belangrijker. Google is de belangrijskte zoekmachine in het binnenland, ruim 98% orienteert via Google voor de aanschaf van een product, dienst of voor het opvragen van een offerte.

Het is bewezen dat minstens 80% procent van deze bezoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina van Google. Het is dus erg belangrijk om uw website volledig zoekmachine geoptimaliseerd te laten maken, zodat uw website daadwerkelijk te vinden is op de eerste pagina's van de meest gezochten zoekwoorden.

Hoe realiseren wij een hogere ranking bij Google

Wanneer u eigenaar bent van een website wilt u natuurlijk gevonden worden op zoektermen die vaak worden gezocht.

Door het opstarten van zoekmachine optimalisatie campagne bekijken wij welke zoektermen het meest geschikt zijn voor uw website. In overleg met u kiezen wij de zoekwoorden uit waar wij mee aan de slag gaan. Met de juiste zoekwoorden optimaliseren wij uw website zowel technisch als inhoudelijk en daarnaast werken wij volledig transparant. Met behulp van een goede zoekmachine optimalisatie campagne, zorgvuldige promotie en het gebruik maken van de juiste linkbuilding methodes, garanderen wij u dat uw website steeds hoger gaat ranken.

Opstarten van zoekmachine optimalisatie campagne

Alles voor elkaar, een mooie website, soepel werkend

Stelt u zich eens voor: u heeft alles voor elkaar. Een mooie website, soepel werkend, functionele webshop en ook nog eens responsive op mobiele apparaten. U gaat rustig achterover zitten, het geld moet nu wel binnenstromen. Dagen gaan voorbij en er gebeurt niets. Grote kans dat dit te maken heeft met de vindbaarheid van uw website.

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO (Search Engine Optimization) is om die reden funest. Door het gigantische aanbod online (miljarden websites) heeft Google de regels wat moeten aanscherpen. Zoekresultaten moeten wel relevant zijn, anders vindt niemand wat ze willen vinden. Dit heeft dan vervolgens weer impact op het imago van Google, vandaar dat ze wat strenger zijn geworden. Geheime algoritmes zitten hierachter verborgen, geheimen die wij grotendeels ontmaskerd hebben. Wij zorgen ervoor dat uw pagina goed vindbaar is, zodat klanten bij u terechtkomen.

Er komt een groot bal aan. Iedereen doft zich mooi op, kleedt zich zo chic mogelijk en de duurste geurtjes worden uit de kast getrokken. Zo ook de jongedame in kwestie. De galajurk die ze heeft gekocht, heeft ze maandenlang naar gezocht. De bijpassende oorbellen en ringen hebben een godsvermogen gekost. Om maar te zwijgen over de uren die ze bij de kapper en de visagiste heeft gezeten. Haar date kan er elk moment zijn, hier heeft ze zo lang naar uitgekeken. Wat blijkt? De gemeente heeft alle wegwijzers weggehaald langs de weg. Haar huis is onvindbaar geworden en ze woont al in the middle of nowhere. Al die moeite voor niks geweest, wat een deceptie. Laat uw website geen mislukt gala worden.

Wanneer u eigenaar bent van een website, wilt u natuurlijk gevonden worden op zoektermen die uw doelgroep doorgaans gebruikt. Door het opstarten van een SEO campagne bekijken wij welke zoektermen het meest geschikt zijn voor uw website. In overleg met u kiezen wij de zoekwoorden uit waar wij mee aan de slag gaan. Met de juiste zoekwoorden optimaliseren wij uw website zowel technisch als inhoudelijk. Transparantie staat hoog bij ons in het vaandel, zo weet u altijd wat u kunt verwachten. Met behulp van een goede SEO campagne, zorgvuldige promotie en door gebruik te maken van de juiste linkbuilding methodes, garanderen wij u dat uw website steeds hoger gaat ranken. Wilt u ook dat uw website hoger scoort op de Google ranking list? Laat ons u helpen!

Hoe eerder we beginnen, hoe beter!

Vraag vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen!